ZIJN´s week

Aandacht en ruimte voor jouw unieke pad

Wat bieden wij?

Een unieke ZIJN´s week in het pure authentieke Cómpeta wanneer het jou of jullie uitkomt. En volledig afgestemd op jouw of jullie behoeftes. Maatwerk dus!

Ervaar deze magische plek met uitzicht over de Middellandse Zee waar de energie voelbaar hoog is. Je laat hier onnodige ballast los en transformeert.

Een ZIJN´s week kan er als volgt uitzien; we gaan midden in de prachtige natuur familieopstellingen doen. We werken hierbij met vloerankers en onszelf als representant.

We zullen samen mediteren en ervaringen uitwisselen, waarbij je nieuwe inzichten krijgt en weer helemaal in je lijf kunt zakken. ZIJN in het NU.

Tevens maken we prachtige (stilte)wandelingen in de adembenemende natuur en indien gewenst is er (loopbaan)coaching. En´s avonds kun je heerlijk ontspannen tijdens een energetische behandeling.

¨The past has no power over the present moment¨ ∼ Eckhart Tolle

Je verblijft in een authentieke sfeervolle Spaanse B&B met alle faciliteiten op loopafstand. Het programma is geschikt voor jou als individu of jullie als koppel. Wij bieden een programma aan van 9.30 uur tot 14.00 uur.

Daarna is er ruimte de dag verder in te delen zoals jij dat wenst. Het is immers jouw cadeautje aan jezelf waarin je mag voelen waar je op dat moment behoefte aan hebt. Cómpeta heeft talloze mogelijkheden om heerlijk te ZIJN. 

Er is voldoende ruimte de knusse straatjes te verkennen en de fijne Andalusische gastvrijheid ervaren. En niet te vergeten zal de innerlijke mens ook goed verzorgd worden met een heerlijk ontbijt, lunch en diner op de laatste avond.

ZIJN´s week pakket:

 Kosten €1199,- en is inclusief: 

 • Kennismakingsgesprek online om de ZIJN´s week samen af te stemmen
 • Komen jullie als koppel, betaalt de 2de persoon slechts €999,-
 • Met liefde op maat samengesteld programma met o.a. familieopstellingen, meditaties, (stilte)wandelingen en (loopbaan)coaching door Linda & Jarl
 • Een energetische behandeling door Linda
 • Transfer van Málaga airport naar Cómpeta en terug door Jarl (zondag aankomst en vrijdag vertrek)
 • 6 dagen (5 nachten) verblijf in een authentiek Spaanse B&B met alle faciliteiten op loopafstand
 • Heerlijk uitgebreid ontbijt en lunch (van maandag t/m vrijdag)
 • Gezamenlijk diner op de laatste avond
 • Goede diepgaande gesprekken en ook humor en luchtigheid
 • Eigen tijd om alles goed te kunnen laten inwerken en integreren
 • Coachingsgesprek binnen een maand na afloop van jouw ZIJN´s week 
 • Onbeperkt water, sapjes en versnaperingen 
 • Vervoer naar alle activiteiten

Niet inbegrepen: 

 • Vliegticket (je vliegt op Málaga Airport)
 • Annulerings- en reisverzekering

Tevreden klanten

Wat één week bij Linda en Jarl een verschil kan maken!

Wat één week bij Linda en Jarl een verschil kan maken! Ik vond het spannend, want wat gaat zo’n ZIJN´s week mij nou eigenlijk brengen, dacht ik vooraf. Die spanning bleek niet nodig, want direct vanaf het eerste moment voelde ik me op m’n gemak bij Linda en Jarl. Ik kon mezelf zijn, voelde me gezien en gehoord. Dat maakte dat ik me echt kon ontspannen. En in die ontspanning kon ik de familieopstelling open en eerlijk aangaan, zonder schroom. Het heeft me een persoonlijke kwestie duidelijk gemaakt, waardoor ik dingen mocht gaan loslaten. Dat werkte bevrijdend. De energetische behandeling gaf nog meer ontspanning, heel fijn! Ik vond het een feest, deze ZIJN´s week. Ik ging met een blij gevoel naar huis, met nieuwe inzichten en meer zelfverzekerdheid. Ik had nooit verwacht dat ik me in een paar dagen tijd zo verbonden kon voelen met mensen die eerst nog volstrekt vreemden voor me waren.
Kortom; ik kijk terug op een hele waardevolle week!

Harriët Rensink

Even een weekje jezelf zijn in het mooie Spanje

Ik ben samen met mijn vriendin Harriët bij Linda & Jarl geweest in het betoverende mooie plaatsje Cómpeta. Even een weekje kijken naar jezelf, waar sta ik en waar wil ik naar toe.
Wat heeft er voor gezorgd dat ik nu hier sta? Speelt het verleden hierbij nog een rol?
Doormiddel van familieopstelling en de gesprekken individueel en met ons vieren ben ik tot mooie inzichten gekomen. Een warm welkom kregen wij en voelden ons gelijk gezien. Dat zorgde ervoor dat ik mij open durfde te stellen. Al met al een mooie ervaring, de omgeving en heerlijke eten met elkaar op bijzondere plekken zorgde voor een ontspannende sfeer, het zonnetje erbij maakte het geheel compleet.
Ik heb genoten van alles om mij heen.
Dank daarvoor Linda en Jarl.

Freek Greven

Meer luisteren naar mijn gevoel

Al bij de eerste ontmoeting voel je je thuis. Zij hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan en dat merk je. Je wordt geheel ontzorgd in de randzaken waardoor je je volledig kunt richten op jezelf. Door hun grondhouding ben ik in deze week ook anders naar de wereld gaan kijken. In mijn rationele zoektocht heeft de week in Cómpeta gezorgd dat ik meer naar mijn gevoel ben gaan luisteren. De wandelingen, meditaties, energetische behandeling, de familieopstellingen en de tijd voor mezelf hebben mij geholpen in de antwoorden waar ik naar op zoek was. De oprechtheid waarmee Linda en Jarl hebben om iemand te helpen in die zoektocht was fijn om te ervaren. Het gaat echt even helemaal om jou. In de weken na Cómpeta heb ik beslissingen genomen om dichter bij mezelf te blijven. En zo nu en dan ga ik in gedachten terug naar de mooie omgeving en de rust die ik daar heb ervaren om weer even tot mezelf te komen.

Niels

Luz y Amor

Jouw innerlijke reis voor persoonlijke groei en bewustzijnsvergroting in Andalusië, Spanje

Dé plek van puur ZIJN

E-mailadres: contact@luz-y-amor.com
Telefoonnummer: +31629551434