ZIJN 1 op 1

            

Tevens kun je bij ons terecht voor 1 op 1 familieopstellingen, reiki sessies en studie- & loopbaancoaching.

Een familieopstelling kan buiten in de natuur worden gedaan, in de praktijkruimte aan huis of online. Tijdens een 1 op 1 familieopstelling wordt gewerkt met behulp van vloerankers. Een reiki sessie vindt in de praktijkruimte aan huis plaats. Een studie- & loopbaantraject vindt online plaats.

 

Puur ZIJN!

 

Ons aanbod

Familieopstellingen

Wil je graag inzicht in patronen die jou niet meer dienen? En wil je hierbij kijken naar jouw familiesysteem? Boek dan een 1 op 1 familieopstelling. Een opstelling duurt ongeveer 1,5 uur, inclusief voor- en nagesprek en kost €60,-

Wat is een familieopstelling?

Een familieopstelling is een effectieve methode om inzicht te krijgen in het krachtenveld waarin jij verkeert. Ieder mens heeft vaak terugkerende thema’s en patronen en bij een opstelling gaan we hiernaar kijken. Een opstelling is een visualisatie van een patroon en de bijbehorende dynamiek waar je mee te maken hebt.

Tijdens een opstelling wordt jouw vraag in kaart gebracht. Dit doe je door een probleem centraal te stellen, bijvoorbeeld dat je vaak verantwoordelijkheid neemt die eigenlijk niet van jou is of dat je altijd moeite hebt met autoriteit. Bij een opstelling gaan we ervan uit dat veel te herleiden is naar jouw systeem van herkomst. Door dit middels een opstelling aan te gaan kijken, kun je loskomen van bepaalde patronen en terugkerende thema’s.

Reiki

Wil je heerlijk ontspannen en de energie weer fijn laten stromen? Of vastzittende blokkades aanpakken in jouw lichaam? Boek dan een reiki sessie. Een sessie duurt ongeveer een uur, inclusief voor- en nagesprek en kost €40,-

Wat is reiki?

Reiki is een holistische helingsmethode. Door middel van handoplegging wordt er universele energie doorgegeven. Holistisch wil zeggen dat er vanuit verschillende niveaus wordt gewerkt, namelijk:

  • Fysiek (lichamelijk)
  • Mentaal (gedachten, overtuigingen)
  • Emotioneel (emoties)
  • Energetisch (chakra´s, energieveld)
  • Spiritueel (dieperliggende oorzaak, je verbinding met jouw essentie)

Vanuit een holistische visie gaan we uit van het feit dat alles met elkaar samenhangt en één geheel vormt. Om de verbinding (weer) te voelen, wordt er op de verschillende niveaus gewerkt.

Studie- & loopbaancoaching

Wil jij hulp bij het maken van passende een studie- of loopbaankeuze, vraag dan een gratis kennismakingsgsprek aan. Voel je daarna een JA, gaan we samen van start. Een coachgesprek vindt online plaats en kost €60,-

Wat is studie- & loopbaancoaching?

Soms kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van een passende studie- of loopbaankeuze. Bij studie- & loopbaancoaching gaan we op zoek naar jouw verlangen. Waar ga jij écht van ´aan´. Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen unieke bijdrage in de wereld.

ZIJN op een plek waar je tot je recht komt, in dit geval een studie of werkplek, is van wezenijk belang om je goed te voelen. Door de enorme hoeveelheid keuzes die er zijn met alle invloeden van buitenaf, is het maken van een keuze soms niet makkelijk.

Omdat ik objectief naar jouw situatie kan kijken, intuitief kan voelen wat er nodig is, systemische kennis heb en ruime ervaring heb als studie- en loopbaancoach, kan ik je net dat zetje of inzicht geven dat nodig is. Tijdens onze gesprekken focus ik me samen met jou op de dingen die wél mogelijk zijn, kijkend naar jouw talenten, interesses en drijfveren.

Tijdens mijn werk als studie- & loopbaancoach kwam ik voor het eerst in aanraking met systemisch werk en deed ik organisatieopstellingen. Hier ervaarde ik de kracht van het alwetende veld en het niet zichtbare. Ik ontdekte onder andere dat een opstelling ook helpend kan zijn voor studenten die twijfelen over een studie. Door bijvoorbeeld de keuzes op te stellen en de energie van de verschillende keuzes te voelen in je lijf, leerde ik hen daadwerkelijk makkelijker keuzes te kunnen maken.

Jaren later kwam de kracht van systemisch werk weer op mijn pad en deed ik verschillende familieopstellingen. Mijn moeder was toen nog niet zolang geleden overleden en ik voelde de behoefte een opstelling te doen, zowel als representant en als vraagsteller. Ik had het boek ´De Fontein, vind je plek´van Els van Steijn gelezen en ik wist dat ik niet op de ´juiste´ plek stond. Door het doen van opstellingen voelde ik wat er in mijn lijf gebeurde als ik wél op de ´juiste´ plek ging staan. Ik bevrijdde me van pijnen die niet van mij waren en voelde na verloop van tijd een energetische shift plaatsvinden. Ik kwam weer in mijn eigen kracht te staan! Tijdens een opstelling voelde ik de voorouderlijke lijnen van zowel mijn moeder als vader stevig achter me staan. Ik voel me enorm gesteund door mijn systeem van herkomst!

Door mijn werkervaring én persoonlijke ontwikkeling is het mijn missie mensen te ondersteunen op hun pad, samen op ontdekking te gaan en mogelijkheden te laten zien.

Wij ZIJN bereikbaar!

E-mailadres: contact@luz-y-amor.com
Telefoonnummer: +31629551434