ZIJN 1 op 1

    

Voel de verbinding (weer) met jezelf en de wereld om je heen. Vanuit een holistische visie (fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch & spiritueel) geeft Linda ook reiki sessies en 1 op 1 familieopstellingen in Cómpeta. Een reiki sessie vindt in de praktijkruimte aan huis plaats, deze is centraal gelegen in het dorp. Een familieopstelling kan buiten in de natuur worden gedaan of ook in de praktijkruimte. Tijdens een 1 op 1 familieopstelling wordt gewerkt met behulp vloerankers.

Reiki

Wil je heerlijk ontspannen en de energie weer fijn laten stromen? Of vastzittende blokkades aanpakken in jouw lichaam? Boek dan een reiki sessie. Een sessie duurt ongeveer een uur, inclusief voor- en nagesprek en kost €40,-

Wat is reiki?

Reiki is een holistische helingsmethode. Door middel van handoplegging wordt er universele energie doorgegeven. Holistisch wil zeggen dat er vanuit verschillende niveaus wordt gewerkt, namelijk:

  • Fysiek (lichamelijk)
  • Mentaal (gedachten, overtuigingen)
  • Emotioneel (emoties)
  • Energetisch (chakra´s, energieveld)
  • Spiritueel (dieperliggende oorzaak, je verbinding met jouw essentie)

Vanuit een holistische visie gaan we uit van het feit dat alles met elkaar samenhangt en één geheel vormt. Om de verbinding (weer) te voelen, wordt er op de verschillende niveaus gewerkt.

Familieopstellingen

Wil je graag inzicht in patronen die jou niet meer dienen? En wil je hierbij kijken naar jouw familiesysteem? Boek dan een 1 op 1 familieopstelling. Een opstelling duurt ongeveer 1,5 uur, inclusief voor- en nagesprek en kost €60,-

Wat is een familieopstelling?

Een familieopstelling is een effectieve methode om inzicht te krijgen in het krachtenveld waarin jij verkeert. Ieder mens heeft vaak terugkerende thema’s en patronen en bij een opstelling gaan we hiernaar kijken. Een opstelling is een visualisatie van een patroon en de bijbehorende dynamiek waar je mee te maken hebt.

Tijdens een opstelling wordt jouw vraag in kaart gebracht. Dit doe je door een probleem centraal te stellen, bijvoorbeeld dat je vaak verantwoordelijkheid neemt die eigenlijk niet van jou is of dat je altijd moeite hebt met autoriteit. Bij een opstelling gaan we ervan uit dat veel te herleiden is naar jouw systeem van herkomst. Door dit middels een opstelling aan te gaan kijken, kun je loskomen van bepaalde patronen en terugkerende thema’s.

Wij ZIJN bereikbaar!

E-mailadres: contact@luz-y-amor.com
Telefoonnummer: +31629551434