ZIJN 1 op 1

1 op 1 aanbod in Cómpeta

Familieopstellingen

Wil je graag inzicht in patronen die jou niet meer dienen? En wil je hierbij kijken naar jouw familiesysteem? Boek dan een 1 op 1 familieopstelling. Een opstelling duurt ongeveer 1,5 uur, inclusief voor- en nagesprek. Prijs €80,-

Wat is een familieopstelling?

Een familieopstelling is een effectieve methode om inzicht te krijgen in het krachtenveld waarin jij verkeert. Ieder mens heeft vaak terugkerende thema’s en patronen en bij een opstelling gaan we hiernaar kijken. Een opstelling is een visualisatie van een patroon en de bijbehorende dynamiek waar je mee te maken hebt.

Tijdens een opstelling wordt jouw vraag in kaart gebracht. Dit doe je door een probleem centraal te stellen, bijvoorbeeld dat je vaak verantwoordelijkheid neemt die eigenlijk niet van jou is of dat je altijd moeite hebt met autoriteit. Bij een opstelling gaan we ervan uit dat veel te herleiden is naar jouw systeem van herkomst. Door dit middels een opstelling aan te gaan kijken, kun je loskomen van bepaalde patronen en terugkerende thema’s.

Energetische behandeling

Wil je heerlijk ontspannen en de energie weer fijn laten stromen? Of vastzittende blokkades aanpakken in jouw lichaam? Boek dan een energetische behandeling. Een behandeling duurt ongeveer een uur, inclusief voor- en nagesprek. Prijs €60,-

Wat is energetische behandeling?

Een energetische behandeling is een holistische helingsmethode waarbij gewerkt wordt met universele levensenergie. Holistisch wil zeggen dat er vanuit verschillende niveaus wordt gewerkt, namelijk:

  • Fysiek (lichamelijk)
  • Mentaal (gedachten, overtuigingen)
  • Emotioneel (emoties)
  • Energetisch (chakra´s, energieveld)
  • Spiritueel (dieperliggende oorzaak, je verbinding met jouw essentie)

Door middel van handoplegging, door zachte aanrakingen of door strijkende bewegingen boven het lichaam, wordt er universele levensenergie doorgegeven en kunnen blokkades worden opgelost.

Vanuit een holistische visie gaan we uit van het feit dat alles met elkaar samenhangt en één geheel vormt. Om de verbinding (weer) te voelen, wordt er op de verschillende niveaus gewerkt.

Tevreden klanten

Ik voelde me meteen vertragen

Van bij aankomst, straalt er een enorm rust en vertrouwen van je af, je voorzag een theetje en ik voelde me meteen vertragen. Je plekje is knus en gezellig, je tafel super zacht, tot de details als het dekentje afgewerkt. Ik had mezelf een energetische behandeling cadeau gedaan voor mijn verjaardag en wát een cadeautje! Warmte, energie en zachtheid stroomden. Je hebt echt een gave en sterke intuïtie. Je koos edelstenen die meteen resoneerden, je deelde nadien ook zoveel wijsheid.Linda, ik kan jouw energetische behandeling en kracht van je handen aan iedereen warm aanbevelen. Dankjewel.

Karlien de Haes

In de diepte kunnen voelen

Tijdens een vakantie bij een vriendin in Cómpeta heb ik een familieopstelling bij Linda gedaan. De sessie met Linda heeft me in alle opzichten verrast. Ten eerste haar hele natuurlijke vanzelfsprekende nabijheid: warm, open en zonder oordeel, zonder enige interpretatie. Tijdens de sessie heb ik als het ware in de diepte kunnen voelen en ervaren wat ik met mijn mind enigszins wist. Die diepte was nieuw voor mij. Ik ben echt van het weten afgedaald naar het voelen en dat maakte dat ik me na afloop op de een of andere manier completer voelde. Meer mezelf en meer in liefde. Daarnaast heeft het me echt ook nieuwe inzichten gegeven. Nu,  alweer heel wat weken verder ervaar ik nog steeds de diepere doorwerking van de sessie. Het was heel fijn om de sessie tijdens mijn vakantie te doen. Los van thuis en van mijn vertrouwde omgeving werken mijn zintuigen anders. Ik  neem als het ware veel meer op en  sta veel meer open. Er is gewoon meer ruimte. 

Anne-Marie van den Bercken 

Meer bewustwording

Een paar weken geleden heb ik een familieopstelling bij Linda gedaan. Wat een mooie maar ook intensieve ervaring was dat! Het heeft me inzicht en duidelijkheid gegeven maar ook nieuwe of juist oude vraagstukken opgeroepen waarmee ik nog verder de verdieping in wil gaan. Voor mij is het een mooie methode om in diepere lagen bij mezelf te komen. De sessie heeft me heel bewust gemaakt van de transformatie waarin ik zit. Ik voel nu vooral meer compassie, rust en liefde daar waar ik nogal worstelde in mijn verbinding met anderen. Het heeft me weer wat dichter bij mezelf gebracht, in diepere rustigere lagen en dat is zo fijn! Linda begeleidt de opstelling met heel veel warmte en is echt in verbinding met je. Ik voelde me meteen veilig en fijn bij haar. Alsof je op hetzelfde level zit. Dank je wel voor deze bewustwording! 

Corrie van de Wouw 

Weer energie na vermoeidheidsklachten

Tijdens mijn verblijf in Cómpeta had ik mezelf een energiebehandeling bij Linda kado gedaan. En het was inderdaad een kadootje! Sinds een aantal jaar heb ik chronische vermoeidheidsklachten. Onder de warme handen van Linda voelde ik de zwaarte uit mijn lichaam trekken en mijn energie letterlijk weer gaan stromen. Een effect dat nog steeds voelbaar is in mijn lichaam. Het is lang geleden dat ik me zo licht en energiek heb gevoeld.  Met milde aanraking en gebruikmakend van edelstenen ging ze aan de voorkant en aan de achterkant van mijn lichaam alle chakra’s langs. Eventuele blokkades werden opgeheven, zodat de chakra’s geopend werden voor energiestromen. Naderhand bespraken we de woorden die Linda had doorgekregen tijdens de behandeling. Deze woorden waren bijzonder treffend en perfect passend bij de centrale thema’s in mijn levensloop. Tenslotte bood Linda de mogelijkheid om een orakelkaart te trekken. Ook de tekst bij deze kaart sloot naadloos aan bij de fase waarin ik mij nu bevind. Dankjewel lieve Linda🙏, als ik in februari weer in Cómpeta ben, boek ik zeker een tweede behandeling! 

Eveline de Beer 

Meer balans in mijn systeem

Ik heb van Linda een healing mogen ontvangen. Linda heeft een warme, uitnodigende persoonlijkheid waarbij ik me meteen vertrouwd voelde. Ik kon makkelijk ontspannen. Ze stemde snel af op wat nodig was en voelde goed aan waar bij mij de blokkades zaten. Ze kon wat dieper daar naar toe, naar de blinde vlekken van mij. Daarna voelde het dat ik verder kon in mijn spiritueel proces en was er meer balans in mijn systeem. Ik kan iedereen aanraden om eens een sessie te plannen want zoiets moet je toch zelf ervaren! Dankbaar dat we elkaar naar een hoger level mogen tillen. 

Christel van Bakel 

´Spot on´sessie

Linda was ‘spot on’ met aanvoelen wat me bezighoudt. Het was een ontspannende sessie, ik voelde me veilig en de tips na de sessie waren heel waardevol. 

Christine Vandewiele 

Datgene wat gezien wil worden krijgt ruimte

Ik heb een hele mooie sessie mogen ervaren met Linda. Alles mocht er zijn en we hebben naar patronen mogen kijken die mij vele inzichten hebben gegeven. Het voelt alsof er dingen zijn opgelost en helder zijn geworden. Heel erg fijn! Begeleiding was super. Linda neemt de goede plekken in en begeleid zorgvuldig, waardoor datgene de ruimte krijgt wat gezien wil worden. 

Gabby Voncken 

Voelbaar tot in je kern

Een prachtige ervaring gehad bij Linda! Heel mooi om familiebanden op deze manier te ervaren en herstellen. Voelbaar tot in je kern….. Zo mooi! 

Mieke 

Fijne rustgevende reiki sessie

In Cómpeta zag ik in een winkeltje de flyer van Linda hangen. Een reiki sessie tijdens mijn vakantie in Spanje, dat leek me wel iets! Het was een fijn rustgevende ervaring en de terugkoppeling over mijn energie klopte met hoe ik me voelde en hoe ik ben.

Ilona 

Luz y Amor

Jouw innerlijke reis voor persoonlijke groei en bewustzijnsvergroting in Andalusië, Spanje

Dé plek van puur ZIJN

E-mailadres: contact@luz-y-amor.com
Telefoonnummer: +31629551434