Over ons & het ontstaan van Luz y Amor

Vanuit een diep verlangen naar een nieuw, lichter en vertraagder leven emigreerden wij in 2021 met ons gezin naar Spanje. Open en onbevangen begonnen wij ons avontuur. Door steeds af te stemmen op ons innerlijk kompas, onze intuïtie, werden wij geleid naar het prachtige Cómpeta, gelegen tegen het natuurgebied Sierra de Tejeda, Almijara y Alhama. Op maar een half uurtje rijden van de Middellandse Zee en een uurtje van Málaga. Hier mocht vervolgens Luz y Amor ontstaan.

Bij Luz y Amor richten wij ons op het (weer) volledig mogen ZIJN, in heelheid, puurheid en kracht. Ons programma is afgestemd op persoonlijke groei, bewustzijnsvergroting en het (her)ontdekken van jouw ware essentie.

 

Dé plek van puur ZIJN

 

Over Linda

ZIJN in verbinding met haarzelf, de ander, de natuur, de wereld om haar heen, dat is waar Linda energie van krijgt. Door haar hoogsensitiviteit, openheid en levenservaring voelt zij feilloos aan wat een ander nodig heeft. Ze heeft een sterk ontwikkelde intuïtie, is vanuit human design een projecter en hierdoor is ze instaat anderen intuïtief te begeleiden. Daarnaast voelt Linda van kinds af aan aura´s (energievelden) bij mensen. In de loop van de jaren ontwikkelde ze zich hier verder in, waardoor ze nu behandelingen geeft waarbij het energieveld opgeschoond wordt, blokkades worden opgeheven, zodat de energie weer beter kan gaan stromen.

Linda startte haar loopbaan na de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening te hebben afgerond. Ze deed ervaring op in de hulpverlening, waarna ze vervolgens vele jaren werkzaam is geweest als studie- en loopbaancoach, docent en mentor binnen het MBO. Daarnaast volgde ze diverse opleidingen, zoals; loopbaanontwikkeling- en coaching, reiki en familieopstellingen (systemisch werk).

Naast (loopbaan)coaching en energetisch werk heeft Linda veel ervaring met familieopstellingen en hier veel kracht van mogen ervaren. Vooral na het overlijden van haar moeder heeft systemisch werk nog meer bijgedragen om op de ´juiste´plek te staan in haar systeem. Het is haar missie een ander de kracht van familieopstellingen ook te laten ervaren en om te kunnen zijn met alles dat is.

Over Jarl

ZIJN in het hier en nu, ongecompliceerd met een lach en humor, dat is de kracht van Jarl. Denken in mogelijkheden is een talent van hem; waar deurtjes dichtgaan, gaan altijd deurtjes weer open. Als gevoelsmens en het hebben van een sterk ontwikkelde intuïtie, maakt hij makkelijk verbinding met de ander en stelt mensen op hun gemak.

Jarl startte zijn loopbaan in de detailhandel, waarna hij daarna jaren werkzaam is geweest als accountmanager in de buitendienst. Zijn kracht hierin is altijd geweest; het feilloos aanvoelen van de klant. Echter na jaren gewerkt te hebben met targets, wilde Jarl oprecht meer voor anderen betekenen. Hij verliet de harder wordende sales wereld en maakte een carrièreswitch naar het onderwijs. Hij ging werken in het speciaal onderwijs als onderwijsassistent en maakte als vanzelf de connectie met de leerlingen. Totdat hij besloot te emigreren met zijn gezin, beleefde hij iedere dag veel plezier met de leerlingen. Met zijn humor en inlevingsvermogen, wist hij leerlingen te raken en hen te ondersteunen. Werken vanuit een positieve flow, is voor Jarl de belangrijkste drijfveer. Jarl´s motto is dan ook: neem het leven vooral niet te serieus en creëer dagelijks je geluksmomentjes.

Over Jarl

ZIJN in het hier en nu, ongecompliceerd met een lach en humor, dat is de kracht van Jarl. Denken in mogelijkheden is een talent van hem; waar deurtjes dichtgaan, gaan altijd deurtjes weer open. Als gevoelsmens en het hebben van een sterk ontwikkelde intuïtie, maakt hij makkelijk verbinding met de ander en stelt mensen op hun gemak.

Jarl startte zijn loopbaan in de detailhandel, waarna hij daarna jaren werkzaam is geweest als accountmanager in de buitendienst. Zijn kracht hierin is altijd geweest; het feilloos aanvoelen van de klant. Echter na jaren gewerkt te hebben met targets, wilde Jarl oprecht meer voor anderen betekenen. Hij verliet de harder wordende sales wereld en maakte een carrièreswitch naar het onderwijs. Hij ging werken in het speciaal onderwijs als onderwijsassistent en maakte als vanzelf de connectie met de leerlingen. Totdat hij besloot te emigreren met zijn gezin, beleefde hij iedere dag veel plezier met de leerlingen. Met zijn humor en inlevingsvermogen, wist hij leerlingen te raken en hen te ondersteunen. Werken vanuit een positieve flow is voor Jarl de belangrijkste drijfveer. Jarl´s motto is dan ook: neem het leven vooral niet te serieus en creëer dagelijks je geluksmomentjes.

Over Cómpeta

Cómpeta staat al jaren bekend als dé parel van de streek Axerquia. Alleen al de locatie op ruim 600 meter hoogte is indrukwekkend te noemen en biedt een geweldig uitzicht op de Middellandse Zee en de omliggende bergen. Net als de meeste authentieke witte dorpen in Andalusië, is Cómpeta een heerlijke plek om echt te ZIJN. Ook hier liggen de knusse straatjes aan je voeten. Geen enkel straatje is hetzelfde en telkens verbaas je je weer over de fantastische uitzichten. Of het schilderachtige Plaza Almijara, het centrale plein van Cómpeta. Hier vind je een prachtige kerk met omliggende gezellige eetgelegenheden.

Cómpeta is een bergdorp gelegen tegen het natuurgebied Sierra de Tejeda, Almijara y Alhama. Dit maakt het dorp ook zeer geschikt en gewild om vanuit hier prachtige wandelingen te maken. Ook voor heerlijke Spaanse tapas en een lekker wijntje, zit je in Cómpeta goed. En dat voor een zeer betaalbare prijs!

De naam Cómpeta, vindt zijn oorsprong in het Latijn Compita-Orum wat ´kruispunt´ betekent. Destijds was het een plaats waar de Romeinen hun feesten hielden en hun handel dreven. Vandaag de dag is het nog steeds een ontmoetingsplek, reizigers uit heel de wereld komen het dorp bezoeken en velen zijn er gebleven. Het dorp telt circa 4000 inwoners, waarvan de helft met buitenlandse roots. Zij hebben met veel plezier de dorpse gewoonten overgenomen.

Het dorp bruist en toch heerst er een serene rust. Cómpeta heeft iets magsich!

Kom dit zelf ervaren tijdens jouw ZIJN´s week.

Wij heten je van harte welkom!
Linda van de Wiel & Jarl Berkers

Luz y Amor

Jouw innerlijke reis voor persoonlijke groei en bewustzijnsvergroting in Andalusië, Spanje

Dé plek van puur ZIJN

E-mailadres: contact@luz-y-amor.com
Telefoonnummer: +31629551434